fredag 8 november 2013

Att hitta vettiga bloggar

Jag vill inte läsa bloggar om tingel tangel, rysch pysch och trädgårdstomtar. Jag vill läsa om tretumsspik, rumsproportioner och getslakt i köket.

Var hittar jag såna bloggar? Det borde finnas som en bloggportal med praktiska bloggar om hushållning. Man drunkar ju i inredningsmys, bebissnor och någon enstaka titta-vad-min-händiga-man-skapat.

Apropå det. Den här tjejens karl är så sjukt skicklig att jag vill se mer av vad han gör. Fast det är mest i stil med, "Titta, han har snickrat 26 svinavancerade fönster från grunden som nu står här i en hög."
Otroligt enerverande att jag inte får se när han arbetar.

En fet länksamling med hushållnings, odlings och självbyggeribloggar med mera står på önskelistan idag.

/Peter

2 kommentarer:

 1. Jag håller verkligen med om exakt allt du skriver här, brukar sitta med näsan en centimeter från skärmen och försöka lista ut hur tusan folk har gjort det som skymtar i bakgrunden på livsstilsbilderna.. Hit ramlade jag faktiskt in när jag försöker googla rätt på hur jag ska få önskad struktur på vår precis nyputsade innervägg. Har du hittat några fler bloggar än de som står i listan?

  PS. det här är inte ett försök att få fler besök på min egen blogg, tror tyvärr inte den uppfyller önskemålen.. än :) / Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Det var en väldigt rolig kommentar, den tackar jag för!

   När jag skrivit kvällens babbel ska jag smyga in och snoka på din blogg. Jag har tittat en del på http://www.bauhaus.se/byggblogg.html men inte direkt hittat nåt jag fastnat för. Ska kolla igenom blogglistan och se om den behöver uppdateras.

   /Peter

   Radera