måndag 16 juni 2014

Fönstersnurr

Ville pröva en grej för att få fönstren att verka högre än vad de är. Satte som en kröningslist ovanpå fönstret.Lite putsnät runt. Var svårare att putsa i än kokosmattan. Styvt på gott och ont. Fick använda mycket våld för att utstockningen skulle bita i det.Putsat runt så långt jag tror utstockningen ska gå, och tvättat rent kladdet.Målat, men glömt ena hörnet på fönsterblecket. Penis. Mer penis, det ser inte helt rätt ut. Vi kom fram till att det behöver ändras med kröningen ovan fönstret.

Låter det vara några dagar och ser om en lösning mognar fram.Var och hämtade mer lindrev hos Karin idag. Hon hade en säck med linhack hemma, som man använder till att armera puts. Verkar bestå av vedämnena, upp till två cm långa, samt lite linull.
Kan nog funka bra. Tyckte dock det var lite dyrt med drygt 42 kr kilot.Hämtar en kärra med balar, när man ändå är ute och kör.Jag har problem med att färgen på fönsterkarmarna blir nedskräpad. Provar att lägga klister i den här nischen, kanske hjälper lite.Börjat förbereda den här fönsteröppningen för karmisättning. Känns som att man ska få i karmen rätt tidigt i jobbet med en vägg. Innan ställningar, och leran börjar flyga./Peter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar