lördag 23 april 2016

Tapetsering

Finputsade en vägg för ett tag sen. En snutt om 0,4 m2 kvar över badrumsdörren, sen är hallen färdigputsad. Såvida vi inte ändrar oss om nåt.Vi kanske ska avsäga oss sophämtning. Tre halvfulla påsar på fyra veckor känns rätt menlöst. Och då försöker vi inte ens hålla ner sopmängden.Stod med en massa finputs över. Mamma ville jobba, så vi gick händelserna i förväg och putsade in nät på innerväggen i lekrummet. Rummet ser svinstort ut med mobilen vidvinkel, det är 5*3 meter.Här kan man se en nyans av den gröna sovrumsfärgen som ser vettig ut på bild. Annika har tapetserat gipsväggen med lumppapp. Vi kommer nog skita i att måla den, den är rätt vilsam som den är.
Fortfarande nöjd med väggarna i Lilla Huset.Annika har målat första lagret på skorstenen på övervåningen. Sidan mot dörren misslyckades jag nämligen kapitalt med, så jag putsade om den med lerputs.
Vi ska försöka lura ihop cementputsen och lerputsen med hjälp av några lager färg.Imorgon kommer byggekologiförfattaren Varis Bokalders med en busslast studenter på husresa och inspekterar huset under hetsiga 45 minuter.

Har hyrt in mamma om det blir mer frågor än vad jag och Annika hinner svara på. Pissdunken i dasset är bytt, och allt som kan reta upp PK-människor är undangömt.

/Peter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar